Raswa Scooters

Bij Raswa Scooters zijn we er trots op officiële dealer te zijn van de toonaangevende merken Vespa, Aprilia en Piaggio.

Lees verder Bekijk occassions

Over Raswa Scooters

Uw vertrouwde scooterpartner sinds 1997!

Bij Raswa Scooters zijn we er trots op officiële dealer te zijn van de toonaangevende merken Vespa, Aprilia en Piaggio. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om u de nieuwste modellen en de meest betrouwbare scooters, motorscooters en mp3 op de markt aan te bieden. Ook hebben wij jarenlange ervaring met het onderhouden of verzorgen van schade herstel aan uw scooter, motorscooter of mp3.

Met een indrukwekkende voorraad van minimaal 80 nieuwe en gebruikte scooters, vindt u bij ons altijd de perfecte tweewieler die bij uw wensen en behoeften past. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe Vespa, een betrouwbare gebruikte scooter of gewoon wat deskundig advies, wij staan voor u klaar.

Onze vakkundige werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur, waardoor we snel en efficiënt onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Uw scooter verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden.

Sinds 1997 hebben we met trots duizenden tevreden klanten geholpen om de vrijheid van het scooteren te omarmen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid is ongeëvenaard, en we kijken ernaar uit om ook u deel te laten uitmaken van onze Raswa Scooters-familie.

Daarnaast beschikken we over een uitgebreid assortiment gebruikte onderdelen, zodat we snel en kosteneffectief reparaties kunnen uitvoeren en ervoor kunnen zorgen dat uw scooter weer snel de weg op kan.

Kies voor Raswa Scooters en ervaar de passie voor scooters en onze toewijding aan uitmuntendheid. Bezoek onze showroom in Beek en Donk vandaag nog en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor scooterliefhebbers in de regio Helmond, Uden, Veghel en Gemert.

Raswa Scooters – Rijd met vertrouwen, kies voor kwaliteit!

Waarom RaswaScooters?

Scooters van A-merken

Grote showroom

Eigen werkplaats